Noutăți

9 pericole ascunse și concepții greșite care se ascund la fundul unui pahar cu apă

Este foarte important să consumi apă filtrată

🟢Timp de citire: 5 min.🕓|

Se spune că corpul uman este 70% apă. Fără acest fluid, este imposibil să ne imaginăm apariția vieții în sine. Dar știm oare atât de bine cu ce ne hidratăm în fiecare zi ? Este posibil să bem apă fără teamă pentru sănătatea noastră?

Full Stock a fost impresionat de câte fapte ciudate și concepții greșite sunt asociate cu apa. Prin urmare, împreună cu „Water Puriffier” am decis să filtrăm toate impuritățile în această chestiune.

9. Apa de ploaie este suficient de curată pentru a o bea, deoarece a fost filtrată în mod natural 😳

lazy • Full Stock
 • Neadevarat. Apa de ploaie, sau apa „brută”, nu poate fi suficient de pură pentru a fi considerată sigură de băut, chiar dacă ați colectat-o ​​într-o pădure virgină, într-o regiune ecologic curată. O astfel de apă poate conține în continuare agenți patogeni și impurități periculoase, prin urmare are nevoie de o filtrare suplimentară de înaltă calitate, care poate fi asigurată doar de sisteme de filtrare profesionale. Fără filtrare, aceasta  poate fi utilizat numai pentru nevoile gospodăriei de la fermă de exemplu, pentru udarea plantelor.

  ”Water Purifier” este un exemplu de filtru de apă profesional pentru apa de robinet (îl puteți vedea dând click aici). Se adaptează la orice robinet și oferă un grad de filtrare de 99%. Poate fi instalat în câteva minute și are o capacitate de filtrare de până la 10 000 litri de apă, după care se schimbă cartușul filtrant care îl puteți vedea dând click aici.

8. Apa fierbinte îngheață mai repede decât apa rece ❄

lazy • Full Stock
 • Adevărat. Acest efect uimitor a fost descoperit de școlarul Erasto Mpemba în 1963, când a observat că un amestec fierbinte de înghețată, a îngheațat mai repede decât un amestec rece. Profesorul său de fizică nu a putut găsi o explicație pentru acest lucru și băiatul s-a adresat unui profesor de fizică. Împreună au realizat o serie de experimente și au dovedit existența acestui paradox, care acum se numește „efectul Mpemba”.

7. Pentru recuperare, corpul începe să consume mai multă apă decât de obicei 💦

lazy • Full Stock
 • Adevărat. Când o persoană este bolnavă, îi este sete, deoarece transpiră mult și merge mai des la toaletă. Corpul are nevoie de apă pentru a îndepărta produsele de degradare ale virușilor și bacteriilor. În același timp, este important ca apa să fie curată, altfel va complica doar activitatea sistemului imunitar. Folosiți apă de la magazin sau apa filtrată. Cum am menționat și anterior filtrul de apă la robinet ”Water Purifier” este dedicat anume pentru a vă filtra apa direct de la robinet.

6. Ceaiul trebuie preparat cu apă fiartă ☕

lazy • Full Stock
 • Neadevarat. Pentru a face ceai delicios și sănătos, aveți nevoie de apă potabilă curată, care a fost încălzită sau adusă la fierbere, dar nu fiartă. Pentru diferite tipuri de ceai sunt recomandări diferite: de exemplu, pentru ceaiul verde, temperatura optimă de preparare este de 80 de grade, iar pentru ceaiul negru, 90 de grade este suficient.Temperaturile ridicate au un efect dăunător asupra ceaiului, în urma căruia își pierde toate proprietățile benefice. Prin urmare, cea mai bună soluție este să purificați mai întâi apa și apoi să o încălziți. Atunci ceaiul va fi o băutură cu adevărat sănătoasă.

  Apropo, un filtru inteligent cu un sistem de purificare a apei adânc cu protecție antibacteriană absolută vă ajută perfect în acest sens. Straturile cartușului bacteriostatice sunt amplasate în filtru de apă în dependență de funcție. Cele mai mari impurități (ca rugina și calcarul) se stopează primele ca la final apa să treacă prin ultimul strat din ceramica care oprește microbacteriile și impuritățile microscopice. Prin urmare, această apă este excelentă pentru prepararea ceaiului.

5. Calcarul pe vase este un semn al apei murdare 🌀

lazy • Full Stock
 • Neadevarat. Acest lucru sugerează că aceasta este apă cu mineralizare ridicată. Dar prezența impurităților toxice nu este atât de ușor de determinat cu ochiul liber sau chiar prin gust. Apa poate fi proaspătă, curată și limpede, dar poate prezenta un pericol pentru sănătate.Este puțin probabil să fie posibilă determinarea prezenței contaminării cu ajutorul mijloacelor improvizate. Prin urmare, pentru a nu vă gândi deloc la metodele de curățare, este mai ușor să treceți la un sistem de filtrare multistratulată. Procentul de penetrare a impurităților prin straturile cartușului filtrant este atât de redus (în comparație cu alte metode de purificare a apei, inclusiv destilarea) încât constituie mai puțin de 1%.

4. Apa minerală poate fi și dăunătoare 🤯

lazy • Full Stock
 • Adevăr. Există multe substanțe utile în apa minerală, dar în majoritatea cazurilor este necesar să se limiteze consumul și chiar mai bine – să vă consultați cu un medic. De aceea, un tip de apă minerală este recomandat să fie băut în cursuri de 1-2 săptămâni, celălalt este permis să fie consumat în cantități mici în mod continuu, iar al treilea este în general potrivit numai pentru copii. Este mai bine să beți apă potabilă obișnuită în fiecare zi.Apropo, cu ajutorul filtrului „Water Purifier” puteți îmbogăți suplimentar apa cu săruri și minerale necesare, completând nevoia organismului . Se știe că avem nevoie de diferite elemente pentru a face față mai ușor stresului, efortului fizic și a sprijini funcționarea sistemului imunitar. Magneziul este singurul mineral care este bine absorbit din apă, spre deosebire, de exemplu, de calciu.

3. Este mai bine să bei apă înainte de mese, nu după 🥗

lazy • Full Stock
 • Adevăr. Dacă îți este sete și îți este foame, atunci mai întâi este mai bine să bei un pahar cu apă și apoi să mergi la masă. Acest lucru va ajuta ca apa să părăsească stomacul gol mai repede și să ajungă la rinichi pentru a vă menține hidratat.

2. Apa clorurată este periculoasă pentru sănătate 🥛

lazy • Full Stock
 • Adevăr. Serviciile comunale pot clora apa de la robinet pentru a distruge microorganismele dăunătoare. În același timp, chisturile unor bacterii pot fi rezistente la clor și la fierbere. Și dacă concentrația de clor în apă este mare, este deja periculoasă (chiar și atunci când vine vorba de duș sau baie, clorul pătrunde în corp și prin plămâni). De aceea, se recomandă curățarea apei de la robinet înainte de a bea.

1. Apa în butelii este mai bună și mai sănătoasă decât cea care curge de la robinet ❓

lazy • Full Stock
 • Neadevarat. În multe țări, apa care curge de la robinet îndeplinește standarde ridicate de calitate, făcându-o potabilă fără purificare ulterioară. Adevărat, este important ca țevile de-a lungul cărora merge apa să fie noi și să nu o polueze. Pe de altă parte, atunci când cumpărați apă îmbuteliată, aveți încredere în producător (care nu de fiecare dată aduce apa la condiția de consum fără risc), care susține că produsul lor este sigur și desigur contribuie la poluarea planetei cu deșeuri din plastic.Prin urmare, dacă apa din robinet nu inspiră încredere, puteți instala oricând sistemul de filtrare ”Water Purifier” direct la robinet . Puteți vedea mai multe informații despre filtru apăsând aici. Astfel veți obține apă potabilă sigură și curată, economisiți bani și contribuiți la reducerea emisiilor de plastic în mediu.

Și cel mai important, consumați zilnic 2-3 litri de apă curată pentru o viață sănătoasă.

Distribuind lucruri bune, utile și frumoase – facem lumea mai bună

Postări asemănatoare

Lasă un răspuns