lazy | Full Stock

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Magazinul Full Stock vă oferă un suport complex în orice situație. Cea mai rapidă cale pentru a ne contacta este de acompleta formularul de suport din josul paginii care poate fi accesat apăsând 👉 aici, astfel o persoană competentă vă va răspunde imediat la orice solicitare. Sau contactați-ne pe adresa de e-mail: [email protected]
Operatorii noștri activează zilnic între orele 9:00 și 16:00 

FORMULARUL DE CONTACT ÎL GĂSEȘTI ÎN JOSUL PAGINII

Cele mai frecvente întrebări

Răspunsul la întrebarea ta poate fi aici

Comandând online de pe Fullstock.ro aveți o serie de avantaje.
+ Poți face comanda la orice oră. Ziua sau din noaptea, aceasta fiind preluată instant
+ Produsul se rezervează odată cu plasarea comenzii (dacă este în stoc)
+ Eviți ieșirile din casă și contactul cu magazinul fizic
+ Produsele vin direct la ușa ta
+ Produsul nu conține prețul raftului care se aplică în magazinele fizice
+ Produsul nu conține prețul magazinajului zonal deoarece toate produsele se află într-un singur loc
+ Depozitul se află în afara orașului ceia ce presupune taxe foarte mici de depozitare, astfel prețul produsului este mult mai mic decât în magazinele fizice
+ În cazul în care te răzgândești îți primim returul gratuit fără să mergi tu la magazin și să explici vânzătorului de ce vrei să faci retur
+ Economisești timpul valoros, comanda se face în maxim 1 minut

DPD time delivery truck 50x31 1 | Full Stock Livrarea durează de la 1 la 3 zile lucrătoare în marea parte a localităților din România. În unele cazuri, de obicei în localitățile foare îndepărtate și cu acces mai dificil, livrarea se face de 2 ori pe săptămână. În ambele cazuri curierul vă ține informat.

Taxele de transport pot varia de la un produs la altul sau în dependență de localitate și volumul comenzii. Transportul poate fi gratuit sau poate varia între 5 și 15 lei . Mai exact se afișează înainte de finalizarea comenzii, atunci când introduceți adresa de livrare și sunt făcute totalurile.

Livrarea este făcută de partenerul nostru european DPD delivery truck 50x31 1 | Full Stock dpd .

Odată plasată, comanda ajunge pe masa de lucru al operatorilor noștri. După care dacă ați introdus adresa de email veți fi la curent cu fiecare etapă prin care va trece comanda dumneavoastră. Comenzile plasate până la ora 19:00 vor fi procesate în aceeași zi. Comenzile plasate până în ora 13:00 sunt expediate în aceiași zi (dacă e lucrătoare), cele ulterioare sunt trimise în a doua zi (dacă e lucrătoare). Comenzile plasate Sâmbăta sau Duminica sunt expediate Luni. Confirmarea adresei presupune că un operator vă va apela pentru a verifica dacaă adresa e scrisă corect. După confirmare comanda merge la ambalare și expediere.

Da. Factura vine împreună cu coletul dumneavoastră și o puteți găsi în plicul atașat de colet unde se află împreună cu foaia de transport (AWB) sau poate fi printată pe partea verso a foii de transport (AWB). Un alt loc unde găsiți factura este în rubrica Comenzile mele de pe site (doar dacă ați comandat având un cont pe Fullstock.ro sau l-ați creat în timpul finalizării comenzii) unde imediat după ce comanda ajunge la dumneavoastră veți avea posibilitatea să descărcați factura .

Da, prețurile de pe site sunt în lei și sunt prețurile finale ale produselor cu tot cu taxa de TVA inclusă, deci nu mai trebuie să plătești nimic în plus decât suma afișată la finalizarea comenzii, adică prețul produsului plus prețul transportului (care poate fi între 5 și 15 lei).

Garanția coletului presupune că odată ce este selectată beneficiați de garanția că în cazul în care produsul ajunge la dumneavoastră deteriorat sau nu funcționează ne anunțați și vă schimbăm produsul fără a mai fi necesară investigația detaliată pentru depistarea factorilor ce au adus la aceste defecte. Noi ne vom ocupa de depistarea celui ce se face responsabil de prejudiciu și vom rezolva problema în cadrul companiei fără ca tu să fii deranjat.  Doar ne anunți în decurs de 48h, ne spui numărul facturii și a doua zi (dacă e lucrătoare) trimitem un curier către tine pentru a prelua produsul care a venit defect și imediat cum ajunge la noi îți expediem un produs nou. În cazul în care nu avem produs nou la schimb îți vom rambursa banii.

Fullstock.ro acceptă următoarele metode de plată:

PLATA LA LIVRARE: presupune că o să achitați curierului cu numerar în momentul când vă aduce coletul.
+ PLATA CU CARDUL: presupune că puteți să achitați curierului cu cardul la livrare, curierul are dispozitivul cu el. Această metodă nu presupune plata onlie cu cardul.
Alegeți varianta dorită în momentul finalizării comenzii.

Toate produsele de pe Fullstock.ro au garanția legală de conformitate și, după situație, de garanția comercială conform legislației în vigoare pentru categoria de produse din care face parte fiecare produsul dumneavoastră.

😥În primul rând ne cerem scuze și vă spunem că ne pare foarte rău de situația creată. Vrem să vă asigurăm că facem eforturi continue pentru a evita asemenea incidente.
Pentru soluționarea problemei date o să vă schimbăm produsul.
+Pentru a face o solicitare pentru schimbarea unui produs este necesar să completați 👉 acest formular  aici , iar la metoda de soluționare să alegeți SCHIMBARE PRODUSE (ca în imaginea de mai jos).
PENTRU SCHIMBAREA PRODUSELOR ALEGETI
În formular indicați ce problemă are produsul și în scurt timp veți primi un produs nou.

+Pentru a solicita utilizarea garanției asupra unui produs este necesar să trimiteți o cerere aici sau pe adresa de email [email protected] .
+Pentru a solicita schimbarea sau returul unui produs este necesar să trimiteți o cerere aici sau pe adresa de email [email protected] .

+Pentru a ne adresa întrebări și a primi suportul accesați rubrica Contact/Suport aici. Trimeteți solicitarea și în cel mai scurt timp posibil o să primiți informația cerută.

Dacă mai aveți întrebări citiți și completați formularul de mai jos

Uneori răspunsul nostru poate ajunge în dosarele de spam sau oferte. Nu uitați să verificați toate dosarele de pe emailul indicat de dvs.


Dacă aveți un cont vă recomandăm să vă autentificați înainte de a plasa o cerere.

Dacă nu aveți cont vă puteți crea unul  chiar aici înainte de a plasa o cerere.

Astfel veți avea mereu acces la conversațiile ulterioare chiar în contul dumneavoastră. Vă puteți crea un cont apăsând chiar aici.

Pentru a trimite o cerere alege mai jos dacă continui autentificându-te sau continui ca oaspete fără un cont.

Dacă sunteți deja autentificat apăsați pe butonul unde scrie + Tichet nou și creați o cerere în conformitate cu necesitățile dumneavoastră

La fel poți accesa rubrica CONTUL MEU la secțiunea Ajutor, unde vei avea tot istoricul conversațiilor și de unde la fel puteți să plasați și să răspundeți direct la cereri.

Uneori răspunsul nostru poate ajunge în dosarele de spam sau oferte. Nu uitați să verificați toate dosarele de pe emailul indicat de dvs.

La fel ne puteți scrie oricând pe adresa noastră de email: [email protected] . După primirea mesajului dumneavoastră se va crea automat o cerere de suport și un consultant vă va răspunde în cel mult 48h lucrătoare la cererea dumneavoastră.