Părinți-Copii

Solutii anti tantari pentru bebelusi

Solutii anti tantari pentru bebelusi

 

Solutii anti tantari pentru bebelusi – o necesitate în fiecare vară.

Odată cu apariția vremii calde, vrei să te bucuri de ea cât mai mult posibil, așa că multe familii merg la cabane de vară, fac picnicuri sau pur și simplu se plimbă în aer curat. Cu toate acestea, insectele enervante care bâzâie pot strica orice vacanță. Pentru că nu numai că irită și mușcă dureros, dar mușcăturile lor pot provoca reacții alergice severe la copii, părinții caută mereu solutii anti tantari pentru bebelusi. Cum să-ți protejezi copilul de țânțari de pe stradă sau în casă? Vom lua în considerare această problemă în articol și vom vorbi despre mijloacele de protecție existente și despre regulile de utilizare a acestora.

Astăzi, FULL STOCK vă împărtășește câteva sfaturi și soluții care vă vor ajuta să scăpați de problema țânțarilor.

De ce mușcăturile de țânțari sunt periculoase pentru copii 🦟

Imaginea reprezintă niște copii ce fug de roiuri de țânțari care sunt periculoși

Înțepăturile de țânțari sunt periculoase pentru toată lumea – atât adulți, cât și copii. În timpul mușcăturii, țânțarul străpunge pielea cu proboscisul pentru a ajunge la vasul de sânge. Injectează saliva în locul mușcăturii, care conține substanțe care împiedică coagularea sângelui – insecta are nevoie de acest lucru pentru a aspira cu succes sângele diluat al unei persoane sau al unui animal. O reacție alergică cu inflamație locală, umflare și mâncărime severă începe de obicei tocmai din cauza acestor substanțe, cu care țânțarii „tratează” mușcătura.

Important! Dacă insecta este infectată cu boli bacteriene sau parazitare, ele intră și în corpul victimei cu această salivă. Țânțarii, apropo, pot purta multe boli periculoase și chiar larve de paraziți, de exemplu, dirofilaria.

Solutii anti tantari pentru bebelusi

Doi păriti se tin de mână protejându-și copilul fetiță

Solutii anti tantari pentru bebelusi sunt de două tipuri:

  • Pentru protecția personală
  • Pentru distrugerea țânțarilor care zboară în spații închise

Repelentele individuale de țânțari permise pentru copii sunt 👆brățările și clemele cu repellenți naturali, creme, geluri și spray-uri pentru tratarea pielii sau a hainelor. Aceste substanțe repellente sunt potrivite pentru utilizare în aer liber.

In spatii inchise, plasticele speciale si lichidele pentru fumigatoare functioneaza perfect dar când vine vorba de copii avem nevoie de soluții care nu vor dăuna. Acum, la vânzare există o selecție largă de solutii anti tantari pentru bebelusi – ca 👆brățările anti țânțari sau 👆dispozitivele anti țânțari care absorb insectele din cameră, sunt inodore și nu provoacă reacții alergice la bebeluși.

Substanțele pe care le răspândește un fumigator care funcționează sunt toxice pentru țânțari însă nu sunt sigure pentru copii. De aceea trebuie mereu să optați pentru metode sănătoase dar și eficiente.

ATENȚIE MARE: bobinele anti țânțari sau așa numitele fumigene nu trebuie folosite în apropierea unui copil. În primul rând, acest tip de repelent nu este potrivit pentru copiii mici, deoarece fumul de la acesta poate provoca alergii și intoxicatii. În al doilea rând, un copil poate ajunge la bobină și se poate arde și chiar poate aprinde un foc prin scăparea spiralei. Nu lăsați copilul lângă chibrituri, lumânări aprinse sau flăcări deschise. Aici –  nu merită riscul.

Ce solutii anti tantari pentru bebelusi sa alegi 🤔

Ce solutii anti tantari pentru bebelusi sa alegi ca să îți protejezi copii

Ei bine, cu modul de a proteja un copil de țânțari în interior, în principiu, totul este clar, alegeți unul din dispozitivele ce captează țânțarii fără a emite substanțe nocive și care vor atrage țânțarii și insectele și le vor prinde în capcană. Un astfel de 👆 Dispozitiv Anti-Țânțari pentru interior și exterior este acum la ofertă pe www.fullstock.ro . Puteți vedea descrierea completă a acestuia pe pagina produsului 👉 aici. Produsul atrage și prinde insectele, nu face zgomot și astfel veți scăpa de țânțarii din casă sau din raza locului unde îl veți amplasa.

La fel printre solutii anti tantari pentru bebelusi de interior este și 👉 Brățara anti țânțari pentru orice vârstă . Ea poate fi pusă în raza în care se află copilul astfel emițând o aromă naturală plăcută de citronela ce va ține țânțarii la distanță.

Dacă vorbim de protecția individuală a copiilor de mușcăturile de țânțari atunci ea necesită o selecție mult mai atentă. Astfel în prezent există un număr mare de solutii anti tantari pentru bebelusi,  diferite preparate ce se aplică direct pe pielea copilului sau în contact direct cu aceasta, de aceea este important ca repellenții pentru copii să fie de calitate superioară, non-toxice și hipoalergenice, sigure pentru bebeluși și să nu aibă un miros prea puternic.

  1. 1) Brățările , cleme și pandantive – astfel de produse vor proteja copilul de țânțari și alte insecte.
    Sunt excelent pentru plimbare în parcurile orașului, joacă pe terenul de joacă sau la plajă și piscină. Dar pot fi folosite și în încăperi închise, de exemplu amplasându-le în raza unde stă copilul.

 

  1. 2) Cremele, gelurile, spray-urile (inclusiv cele aplicate pe haine) sunt potrivite pentru utilizare acolo unde sunt mulți țânțari și atacă agresiv însă ar trebui să primiți o recomandare de la medic înainte de a aplica careva creme sau geluri pe corpul copilașului.
    Cel mai bine este să evitați aceste zone și să folosiți solutii anti tantari pentru bebelusi pe bază naturală, o astfel de soluție este Brățara anti țânțari pentru orice vârstă de la Full Stock .

Brățara anti țânțari pentru orice vârstă 👶👧👨👦👵

Brățara anti țânțari pentru orice vârstă și pentru interior si exterior

Una dintre acele solutii anti tantari pentru bebelusi pe care părinții o aleg este o brățară anti țânțari comodă și care protejează perfect copiii de țânțari și pe lângă toate arată și drăguț, așa că bebelușului îi va plăcea cu siguranță un accesoriu atât de util.
Brățările anti-țânțari Full Stock sunt multicolore și impermeabile deci pot fi filosite și la scăldat astfel alungând  țânțarii în permanență.
Brățările sunt o protecție ideală și pentru cei maturi – fie că o porți pe mână sau pe picior sau chiar atârnată la rucsac, brățara pe lângă faptul că este un accesoriu foarte drăguță vă va proteja perfect de țânțarii și insectele ce te vor deranja.

Cureaua brățării împotriva țânțarilor pentru copii este realizată din silicon plăcut la atingere. Este usor de pus si scos, fixat ferm, dar usor pe incheietura sau glezna copilului. Ca repulsiv, aici sunt folosite inserții speciale interschimbabile, care sunt atașate la spatele brățării. Casetele în sine sunt impregnate cu uleiuri esențiale de citronella, lavandă, mușcate și mentă! 😉

Nu te poți lipsi de protecție împotriva țânțarilor dacă intenționezi să te plimbi sau să te relaxezi cu un copil în aer liber sau chiar în casă – în parcuri, piscina sau plajă, într-o pădure sau lângă corpuri de apă, deoarece numărul de insecte care sug sânge în astfel de zone este foarte mare. Și cu cât locul este mai răcoros și mai umbrit, cu atât mai mulți țânțari. Deci, în orice caz aveți nevoie de solutii anti tantari pentru bebelusi și trebuie să utilizați un repelent pentru copii, trebuie doar să vă decideți asupra alegerii celei mai potrivite opțiuni.

 

 

Vacanță plăcută și sigură pentru tine și copilul tău!

😘

lazy • Full Stock

Postări asemănatoare

Lasă un răspuns